dusun dusun boktur isin 

kapat
  1. düşünmeyi kötüleyen, düşündükçe işlerin sarpa saracağını anlatan söz.
    #221334 (asiti kaçmış kola, 08.05.2006 15:17)
  2. "düşünme" eylemine ne güzel baktığımızın kanıtı.
    #1738680 (yineyolcu, 07.06.2007 23:53)
  3. biyolojik olarak da doğru olan söz. dü$ünürken enerji harcanır; enerji harcamak için besin almak ve onu yakmak gerekir; ve sonunda bok ortaya çıkar...
    #2595639 (sidikli, 16.11.2007 00:42)
  4. (bkz: kakasal psikoloji)
    #2595642 (kaytanbiyikliprens, 16.11.2007 00:42)
  5. felsefecilere lağımcı muamelesi yapan sözdür. doğru mudur bu söz doğru, çok düşününce kafayı yiyor insan. az düşünecek doğruyu düşüneceksin. ama o da zor.
    bir tür soz gumusse sukut altindir sözü gibi.

düşünme, konuşma.eeee insan olmanın anlamı ne sadece üremek mi ?
    #2595649 (blonde mermaid, 16.11.2007 00:44 ~ 00:45)
  6. sanıldığı gibi düşünmeyi kötüleyen bir söz değildir. tamamen farklı bir manası vardır.

çözümü olmayan veya akla bir çözüm gelmeyen imkansız durumlar için kullanılır.
    #3923551 (eurasia, 06.09.2008 03:37)

© 2008 - uludağ sözlük

dusun dusun boktur isin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dusun dusun boktur isin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dusun dusun boktur isin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avustralya da erkek arayan 100 bin kadin » ebleh nufus artisinin onlenememesi » e entertainment » biz daha olmedik ulan » ironi yapan yerlerin agrimasi » konusanlari tahtaya yazmak » abd ullah gul » maradona nin aziz baskanim beni al demesi » kendini bir bok sanan yazarlar » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » eric prydz » disisleri bakanligi » aktutun karakolu » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » fight club » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vantage point » metallica » eyvah turkler geliyor » yanmisim sonmusum ben » nisa suresi 34 ayet » ilk once kim istifa edecek » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » zeynel dinler » carlos alberto oliveira capone » saclari kazitmak » there will be blood » mother north » selam ederim » bir gozyasi gozuktu gozlerinde dusmek uzere