dusun dusun b ktur isin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dusun dusun boktur isin
  2. bir dusun sen dusun yine neler olmaz bu alemde
  3. neyse isin odur dusun
  4. dusun sabaha kadar dusun
  5. guzel bak guzel dusun guzel dusun hayattan zevk al
  6. dusun
  7. cok iyi dusun
  8. dur dusun
  9. bi dusun
  10. iyi dusun sevgilim

© 2008 - uludağ sözlük

dusun dusun b ktur isin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dusun dusun b ktur isin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dusun dusun b ktur isin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» righteous kill » buy more » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » disforik duygudurum » ruyalarda bulusmak » armutlu » sahte sarisin » swansea » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » the dead boys » milli cenabet partisi » move » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » yaran yanlis okumalar » cassiopeia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imge kitabevi » abazanligin sonu » turkiye devrimci genclik federasyonu » hic bisikleti olmamis insan » robert enke » umit karan fatih tekke yildiray basturk » d a » cok eski sevgilinin aramasi » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » instituto cervantes » mulayim » yarim derdini ver bana » ketoral sampuan » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » kavak yelleri