dusum 

kapat

1. pek bulunmayan güzel ve degişik isimlerden biri. bebeklerini bir düş gibi görenler icin ideal isim.
    #2120900 (KoPuSh, 12.08.2007 22:33)
  2. keremcem'in dizelerinde bahsi geçen bir kelime olmasının yanında, anlamlı ve kulağa hoş gelen, pek fazla bilinmeyen bir kız ismi.* rüyasında kız çocuğu olacağını gören ya da kız çocuk özlemi çeken bir annenin, kızına koyacağı en uygun isimdir.

Güzünde gizli güzel yanı
    bu şehrin sokakları
    saçların gibi sarı
    bana yakın güzel düşüm

Ya da yaşardık bir güzel yazı
    teninde sıcaklığı
    saçların gibi sarı
    bana yakın güzel düsüm
    #2356704 (mystery, 21.09.2007 22:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dusum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dusum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dusum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dusum. Copyrights of the articles are belong to their authors.