dusuk mal 

1. Tüketicilerin gelir düzeyi yükselirken tüketimleri azalan mallar. "aşağı mal" olarak da bilinir.
    #312175 (redwinemania, 04.06.2006 11:14)
  2. tüketicinin geliri arttığında, tüketimi degil, kendisine olan "talebin" azaldığı mallardır. talep edilen her malın tüketilme zorunluluğu yoktur.
    #1745172 (tata, 09.06.2007 19:23 ~ 10.06.2007 09:38)
  3. "alçak mal" olarak da adlandırılan iktisÂdi tanım.
    #1792312 (gothic evil, 19.06.2007 22:23)

© 2008 - uludağ sözlük

dusuk mal başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dusuk mal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dusuk mal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» william wallace » bir aslan gordum elli metre » janis joplin » genc sigiller » time is running out » through the wire » ekmek arasi lavas yemek » anakronizm » bu mu lan » ergenekon iddianamesi ni gormezden gelme sanati a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci