dustum pesine 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pesine dustum
  2. bir sorunun pesine dustum hayatim degisti
  3. dustum
  4. dus pesine dusmek
  5. pesine vermek
  6. pesine dusmek
  7. uzagina dustum
  8. dustum yollara
  9. pesine biyikli takabilen kiz
  10. katilin pesine dusmek

© 2008 - uludağ sözlük

dustum pesine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dustum pesine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dustum pesine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» topu topu 6 mac yaptik kac puan alabilirdik ki » bir yonlendirme de yarmasin be abi » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » ramora » avustralya da erkek arayan 100 bin kadin » super guc olmak icin gerekenler » batuhan karadeniz » dugmele dugmele » abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » fenerbahce de teknik direktor olmak » pur blanca » iyi geceler sozluk » en erken bosalma rekoru » baca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kedi ve kadin arsindaki benzerlikler » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » kufurbaz bir sevgiliye sahip olmak » duserken son anda bir yere tutunmak » hile i seriyye » bobiler org » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » kayip 2 askerin olu bulunmasi » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar » gsg 9 » heredot1923 » birbirine benzeyen unluler » grandmaster flash » sumuk