dusler ve kabuslar 

kapat
  1. dogu yucel'in dusler kabuslar ve gelecek masallari adlı kitabını tanıtmak için açtığı forum sitesi.
    #396685 (postmortem, 04.07.2006 17:52)
  2. dvk diye bilinen,kısaltılan bir yerdeki yorb'un sitesi.
    http://www.duslervekabuslar.com
    #579305 (cutcut, 26.08.2006 17:06)
  3. (bkz: nightmares and dreamscapes)
    #3062822 (polski, 26.02.2008 20:59)
  4. bu gece saat 01:00 dan itibaren, son dönemde sıklaşan kişisel atışmalar nedeniyle, forum the bell tolls topiğini kapatacak olan site.
    #3669009 (emptywords, 15.07.2008 20:59)

© 2008 - uludağ sözlük

dusler ve kabuslar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dusler ve kabuslar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dusler ve kabuslar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » sozlugun en kaliteli ve en mukemmel yazari olmak » sumerlerde fahiselerin ortunmesi » bafiledim oldu » cok asigim sozluk » ozal dan sonra gucunu hissettigim tek basbakan » kuru gotlu » misafiri kovmak » kelimelerdeki h kirliligi » eline beline cebine condom » sigara icen sevgili » the bank job » eskiya » ari sokmasi » cocuklarla girilen diyaloglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istinye karakolu » zirvede avon urunleri satmaya calisan bayan uuser » kiz kismi » bakmalar denizi » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » kavusankisi » keane » sikisinca sozluk elden gidiyor diye aglamak » akedemya » football tycoon » kerkuk » joker da » gibi gibi » hakan unsal » system error