duslemselboyut 

kapat
  1. normal bir dj olduğunu zannetmiyorum ki öle birisi olsa bu kadar çok yayin saatini öğrenmek isteyen olmazdı.
    (DayDreamers, 03.02.2007 19:32)
  2. çok sevdiğim biri...anladın sen onu...
    (hanimaga, 08.02.2007 17:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» insaattan ytong araklamak » yesil half life » cakmali masaj » rocker » ayakkabiyla sevisen kadin » candan ercetin » oks anneleri » kendini tanimak » uludag sozluk hakkinda ne dediler » kablosuz enerji nakli » sunay akin » komple sanatci » almanlar in zekasi 60 bilemedin 65 ile sinirlidir » mersin baligi » jose bosingwa da silva » sivasspor un uefa itirazi » torrent search toolbar » premonition » hayrabolu nun tarihi eserleri » folkways » etkilenilen sarkinin sozlerini google a yazmak » kol boregi » en begendigi yazarlar » lmao » saruhanli nin tarihi eserleri » yaratilis » 11 mayis 2008 galatasaray cc turk telekom maci » the merchant of venice » 2007 2008 sezonu sampiyonu fenerbahce a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa