dus agrisi 

kapat
  1. knight errant grubunun divan albümünden oldukça güzel bir şarkı,aynı zamanda albümdeki iki türkçe şarkıdan biri.
    sözleri de şöyledir:

Sözcükler tınlar uzakta
    Tanımlar geçmişini
    Ruhunu ilhak ederken
    O meşum gün düşleri
    Kanını canını sömüren
    Çıkışsız yollara süren
    Zamanı yok eden...
    Hayatından
    Suretin geçer uzaktan
    Düş ağrısı avucumda
    Faili meçhul anıların içinde
    Ben sen miyim?
    Varlığım' varlığına eş kılan
    Amansız baş kaldıran
    Düzeni alt üst eden...
    Sorular mı?
    Tek başıma olsam bu dünyada
    Varlığın güç veriyor
    Bir başıma kalsam şu âlemde
    Varlığın güç veriyor
    #536059 (melkor, 13.08.2006 21:53)
  2. divan albümünde ki en güzel şarkılardan biridir...kemanı bu kadar güzel taşıyabilen başka bir grup yok...
    #536138 (inven, 13.08.2006 22:16)
  3. düşlerinin gerçekleşmediğini gören kişinin çektiği manevi ağrıdır.
    #887931 (morfin, 21.11.2006 01:33)
  4. uzun bi süre bu şarkıyla yalnızlığını dindirip avunan , varlığı güç veren kişinin aslında hiç var olmadığını gördüğünde rollerin değişmesi.
    #1788025 (korokis, 19.06.2007 01:50)
  5. "Düzeni alt üst eden...
    Sorular mı?" derken sorma her şeyi kabul et diyen şarkı.
    (bkz: hayal kırıklığı)
    #1942597 (blonde mermaid, 16.07.2007 00:17)
  6. dis agrisi başlığının gtten okuyan yazarın acayip hoşuna giden kelime öbeği.
    (bkz: ben)

düşün yara alması sonucu oluşan iltihabının kalbe sıçraması.

gerçekleşmeyen düşlerin yürekte yarattığı sancı.

düş kırıklarının kalbi kanatması...
    *
    #3625400 (My MooN, 06.07.2008 00:04)
  7. Suretin geçer uzaktan
    Düş ağrısı avucumda
    Faili meçhul anıların içinde
    Ben sen miyim?

sözleriyle aşmış knight errant adlı grubun divan adlı albümünden bir parça.
    #3762398 (wings for marie part 2, 03.08.2008 01:28)
  8. tanımsız bir acı.
    #4155143 (desalvos, 29.10.2008 00:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

dus agrisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dus agrisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dus agrisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dus agrisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » corumspor » plaknet com » alpay aydin » minuscule » hayatimizi kolaylastiracak formuller » zorba hayvansever » anne baba arasinda kalmak » konusmaya oncelikle diye baslayan insanlar » pkk » online sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » pazartesi uykusu » lost control bursa turkusu soylesin zirvesi » ayrilik ve olumun olmadigi bir dunya » korsan cd alan zengin insan » lev samoylovic rosenberg » alien vs predator gold » faruk yalcin » musteriye agiz burun dalma istegi » may the power be with you » marco van basten