durumda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en zor durumda kalmak
  2. yaris ati pey ne durumda
  3. her durumda avrupa yi elestiren tip
  4. kedilerin her durumda ciddiyetlerini korumalari
  5. erkegi zor durumda birakan sorular
  6. ben de dahil herkes rezil durumda
  7. her durumda uste cikmayi basaran insan
  8. sozlugu yasal yonden zor durumda birakmak
  9. chirurgus un geberdi geberecek durumda olmasi
  10. aradiginiz sunucu boku yemis durumda

© 2008 - uludağ sözlük

durumda başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. durumda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu durumda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» der » zeki guzel ve zengin kiz » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » seyit ali aral » nelere katlandi bu yurek » pisihole com » oruclu oruclu konusturdunuz gene » iki tasagim onume aksin » ramazan davulcusuna camdan cuccuk yapmak » ahmet bulut a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games