duruma gore kaynanasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. duruma gore vatandas olma
  2. duruma gore degisen atasozleri
  3. psikolojik duruma gore entry girmek
  4. fizyolojik duruma gore entry girememek
  5. duruma gore soylenen komik tezahuratlar
  6. duruma gore degisen hitap etme bicimleri
  7. saddamin kaynanasi
  8. fikret in kaynanasi
  9. josh holloway in kaynanasi
  10. kime gore bana gore neye gore sana ne

© 2008 - uludağ sözlük

duruma gore kaynanasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duruma gore kaynanasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duruma gore kaynanasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » esini telefonuna kocam diye kaydeden kari » canli bomba okulu » hergeleci ibrahim » lts66 » uc aynali kirk oda » audi » fakir kiz » polat alemdar in iskender buyuk e kafa atmasi » hakem elestiri egrisi » 9 ay beyaz 2 ay ayaz 1 ay yaz » oflular hakkinda genel bilgi » izlanda » scalloped » mehmet ozdilek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » sehit degil gazi degil ne ulan it » ciplaklar kampi uyari levhalari » gokyuzunde beliren bir cift gizemli goz » pgm301 » yaran olaylar » radikal » mad men » hydrofoil » kel ali » statik smiley » inanc geni » hallowed be thy name » sadece sevdim » all night long