durum cubugu 

kapat
  1. internet tarayicilarinda sayfanın yüklenme durumunu sağ altta gösteren mini çubuk.

(bkz: drum çubuğu)

(bkz: baget)
    #3428122 (Vivendi, 21.05.2008 19:47)
  2. mutluluk çubuğu kadar geniş kullanım alanına sahip olmayan ve o andaki durumdan başka birşeyi göstermeye yaramayan çubuk türü.
    #3428138 (Corpsefire, 21.05.2008 19:50)
  3. zurna'da ki kisisel ileti.

(bkz: zurna com)
    #3428143 (objebi, 21.05.2008 19:51)

© 2008 - uludağ sözlük

durum cubugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. durum cubugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu durum cubugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayelet zurer » suudi arabistan » deus sive natura » hatun gelince caldir » adim adim kiz tavlama » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » hossik » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » tkp » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » erkam » grup test » umit davala » carriye roxalina » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alparslan erdem » nightwalker » pgm301 » kaderimin cv si » year book yourself » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » fleisch » kktc ile turkiye farklari » acikan sozluk yazarinin drami » incir pub » bir boka benzemeyen minimal siir » ibn i arabi » cesedin bogazina corap baglamak » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek