durum beter 

kapat
  1. tarkan'ın a acayipsin albümünde yer alan bir şarkı. söz ve müziği tarkan'a aittir. sözleri:

Keyfine bak unut dertleri
    Umursama dünya fani
    Bir bilmece, bir bulmaca hayat
    Düşünme bile çözmeyi

Hep alışverişler,
    Bitmiyor vaatler
    Kavgalar da tuz biber
    Yetti canıma, tak etti canıma
    Durun yeter, durum beter

Aldanma dostum, inanma dostum
    Yalan yarınlara
    Yanıyor dünya, bitiyor dünya
    Düşün kara kara

Keyfine bak unut dertleri
    Önemseme dünya fani
    Bir bilmece, bir bulmaca hayat
    Düşünme bile çözmeyi

Açmıyor çiçekler
    Toz duman gönüller
    Tehlikede bebekler
    Yetti canıma, tak etti canıma
    Durun yeter, durum beter
    #1569766 (eagle is free, 25.04.2007 19:32)

© 2008 - uludağ sözlük

durum beter başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. durum beter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu durum beter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otobuste kaptan diye bagiran halk kahramani » manyak kedi » fakir birinin sozlukte yazar olmasi » gotcha » turbanli kizlar » adam and eve hotel » yazamamak » hala film izleyebilen tuhaf insan » 5 temmuz 2008 red bull salzburg ii besiktas maci » babanin kizindan kucuk biriyle evlenmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci