dursun abisi egleniyorduk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hey dostum sadece egleniyorduk ha
  2. kiz abisi
  3. abisi
  4. cemaat abisi
  5. etut abisi
  6. takim abisi
  7. mahallenin abisi
  8. etud abisi
  9. mahalle abisi
  10. abisi daha cocuk o

© 2008 - uludağ sözlük

dursun abisi egleniyorduk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dursun abisi egleniyorduk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dursun abisi egleniyorduk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sohbetimiz bol olsun msn zirvesi » active worlds » isaac promise » acma ayran » kara lastik » kurt coban » at yaragina konmus kelebek » sampiyon bursaspor » yarim yarim yarilmak » pasif mukavemet akimi » ros hasana » en son gordugun gibi hatirla » fethullahci gladyo » kitap yazip bastirmamak » ayse ozyilmazel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi » kumarda kaybettim askta kaybettim » sari ceketliler » necati bilgic » ahbap cavus iliskisi » jazzamor » manisa kebabi » yas yetmis is bitmis » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » sehit verince milliyetci olan toplum » milan baros » earthshaker » gece gunduz karismaz » teknik direktor atamak