durmusdunyaniye 

kapat
  1. nasıl anlatsam ben seni yaa.. bir kere kuzenin gibi * * * öküz değilsin.. sen başka birşeysin.. en zor anlarda yardım edensin.. derdime ortak olansın.. iyi ki varsın be.. ayrıca sözlüğe hoşgeldin der seni tam 21 gün çaylak halde bekleten modlara * * selamımı gönderirim..
    #475750 (MANSON, 30.07.2006 01:44 ~ 09:52)
  2. kuzenlerin şahı.eşi benzeri olmayan insan.melekimsi yaratık.**
    #508567 (cadıı, 07.08.2006 14:29)
  3. şebnem ferah ın ''bugün '' şarkısında geçen bir cümle......
    #508598 (grange, 07.08.2006 14:35)
  4. nickine binaen vardır bir sebebi karşığını verdiğim ve aramıza hoş gelmiş beş gitmez inşallah dediğim yazar..
    #888136 (eşşağan ala gazuğu, 21.11.2006 03:06)

© 2008 - uludağ sözlük

durmusdunyaniye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. durmusdunyaniye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu durmusdunyaniye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her naneye ezik diyen ezigi ezen ezik » uma uma donduk sari muma » icerden mirildanmalar » oyum bosa gitmesin dusuncesi » hasan yelmen » a sense of purpose » fenerbahce nin turkuaz formasi » bacak killarini tiras eden erkekler » yaran ayarlar » kalinka a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci