durmaksizin ukte doldurmak 

kapat
  1. bi' sure sonra bayan eylem. pencereleri acasi geliyor insanin. o derece.

yeter lan!

(bkz: ukte doldurmaktan kafayi yiyen bunye feryadi)
    #2559279 (KoPuSh, 05.11.2007 19:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

durmaksizin ukte doldurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. durmaksizin ukte doldurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu durmaksizin ukte doldurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about durmaksizin ukte doldurmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» vurdumduymazca osuradurmak » mahler senfoni no 3 » cherubim » sazan avi icin kullanilabilecek basliklar » saniser » liselinin okul bitince muduru dovucem geyigi » devrim erden » windows live messenger » hizli giden atin boku seyrek dusermis » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » kanks n aber ya » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » seyir defteri » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » alkol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kafam girsin » ayabakan » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » sozluk yazarlarinin itiraflari » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » sozlukle ilgili istekler » ennui » kalorifer peteklerindeki hava » cuzdanda gerekenler » norvec baligi » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » cem yilmaz » ene » eksi sozluk » vucut gelistirme » temiz yazarlar temiz sozluk » kara carsaf ve istiklal marsi » haydin namaza haydin namaza » azarath » tocarg