duriel 

kapat
  1. diablo 2'de, ikinci köyün son questini yaparken karşımıza çıkan köy boss'u. kocaman, ayı gibi bir böcektir kendileri. 15 metrekarelik alanda öldürmesi biraz zor oluyor tabi ki. hele attığı cold büyüsü adamın anasını beller. aklınız varsa gidip amazon gibi bir karakterle dalmayın bu boss a.
    #3070421 (deli ali, 28.02.2008 13:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

duriel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duriel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duriel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about duriel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » minibus arkasi yazilari » metroda kitap okuyan artist » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » nada » klavye » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » bir tikky nin intihar mektubu » yavuzturk mahallesi » oneydilan » alpet torojet » actigi basligi unutan yazar » when the tigers broke free » betmoun » magic mushroom yiyen mario » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » guzelavrat otu » macit ayral » poisonx » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak » nev york nev york seni yenecem laaaa » isil alben » dunyada en guzel bas kurt basidir » genc siviller » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » ben simdi n abicam » tu kaka bana » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » here comes the rain again » cesaretsiz sevgili » toprak kokusu » ergenekon » hesap ver » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » politeknik