durduramiyoruz efendim battikca batiyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. surekli isiniyor efendim durduramiyoruz
  2. surekli soguyorlar efendim durduramiyoruz
  3. surekli degisiyor efendim durduramiyoruz
  4. durduramiyoruz efendim eksi oy kullaniyorlar
  5. surekli eksiliyor efendim durduramiyoruz
  6. gittikce buyuyor efendim durduramiyoruz
  7. surekli cikiyor efendim durduramiyoruz
  8. surekli buyuyor efendim durduramiyoruz
  9. surekli kasiniyorlar efendim durduramiyoruz
  10. gittikce azaliyor efendim durduramiyoruz

© 2008 - uludağ sözlük

durduramiyoruz efendim battikca batiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. durduramiyoruz efendim battikca batiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu durduramiyoruz efendim battikca batiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» world of warcraft » kamil » nuri demirag » kel ali » kamasutra denedim begenmedim » diego armando junior » cocuklarla girilen diyaloglar » insani anlamsizca mutlu eden seyler » taha akyol » ducati » oldu mu simdi » uyurken ellerin genital bolgeye gelmesi » mobb deep » yetiskin » c9 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amerikan konsoloslugundan vize almak » penalti yaptirmaya niyetli arif erdem koreografisi » nero 9 » erkekleri kullanan kizlar » islam ile soygun carkini dondurmek » saygi ozturk » kocaeli universitesi muhendislik fakultesi » habu diyar » ataturkculer ulkeyi amerika ya batiya kole ettiler » cok guzel hareketler bunlar » a 300 600 st » trojan horse for sale » euro 08 almanya maci sonrasi msn iletileri » richard ramirez » motto