durbunle ev izlerken cinayet islendigini gormek 

kapat
  1. sapık bünyenin tanık olunan cinayetle kendine gelmesini sağlayan durum. hemen polise haber verilmesi gerekir. fakat cinayete nasıl tanık olunduğu polislere anlatılırken sıkıntı yaşanılabilir, dikkat.

(bkz: özel hayatın gizliliği)
    #3397319 (oblomov, 14.05.2008 18:50)
  2. (bkz: arka pencere)*
    #3397324 (maximus, 14.05.2008 18:51)
  3. (bkz: amerikan film kliseleri)
    #3397334 (Omayra, 14.05.2008 18:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

durbunle ev izlerken cinayet islendigini gormek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. durbunle ev izlerken cinayet islendigini gormek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu durbunle ev izlerken cinayet islendigini gormek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about durbunle ev izlerken cinayet islendigini gormek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sick the red » seattle supersonics » hayat » andres guardado » ahmet turk » sensiz olmaz » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » bossa » gecen gun yine sevisiyorum » ales » fm 2009 daki genc yetenekler » ucu ortasi belli olmamak » handover » yag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ayriligi beklemek » maada » cuzdanda gerekenler » and all things will end » korkularla yasamak » dunyada en guzel bas kurt basidir » kirmizi bileklik » mahler senfoni no 2 » desiree » che guevara » sort aborted » modlar tembel olunca ortaya cikan verimsiz sozluk » kurbaninizda yer var mi » child » ruhlarimizi kirlettik » eskisehir buyuksehir belediyesi » alternatif vodafone reklam replikleri » let s pogo » elegy » orhan savasci