duran yayaya carpmak 

kapat
  1. bu durum genellikle park yerinden çıkan mal değneği araç sahiplerinde görülür. o anda karşıdan karşıya geçmek için önce sağına sonra soluna sonra tekrar sağına bakmaya çalışan mağdur yayaya aniden toslar bu dallamalar, bunlarda dikiz aynası kullanmak gibi yetiler de henüz gelişmemiştir zaten.. bu durumun bir benzeri şekli de yürüyen yayaya çarpmaktır ki bu da kaldırıma çıkarak park etmeye çalışan mal değneği şoförlerde görülebilir. kaldırımda yürümeye çalışan masum yaya yine bu park etme canavarı şoförlerden nasibini alabilir. aman tikat diyorum zira bu kahrolası şoförler de ayna kullanma yetisini henüz kazanamamışlardır.
    #4260142 (kele, 21.11.2008 14:26 ~ 14:29)
  2. "hareketli bir kaya gösterin inan ol ben gidip hususi çarpıcam" dedi annem az önce. sevdadan mıdır bu mantıksızlıklıarınız anlayamadım ilk günden beri.

gayet mantıklı çarpmadır.
    #4260154 (aybars lebib, 21.11.2008 14:29)
  3. (bkz: duran arabaya çarpmak)**
    #4260156 (dunyayi yoneten adam, 21.11.2008 14:30)
  4. sorulması gereken soru:
    (bkz: yaya nerede duruyordu)

e5'in ortasında duruyorsa bu yayaya çarpmayan ayıp etmiş olur.
    #4260183 (kinix, 21.11.2008 14:40)
  5. yürüyen yayaya çarpmaktan daha kolaydır, çünkü sabittir.

bir de duran dayı'ya çarpmak vardır ki, tavsiye edilmez, eğer ölmezse muhtemelen sizi öldürür, agresif insandır duran dayı.
    #4260262 (Saipsiz, 21.11.2008 14:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

duran yayaya carpmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duran yayaya carpmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duran yayaya carpmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about duran yayaya carpmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.