duran toplarin usta ismi sabri 

kapat
  1. yamulmuyorsam galatasaray'ın 2-0 kaybettiği bir fenerbahçe maçında spikerin söylediği bir sözdü.

edit: evet, yamulmamışım minik mavi balina'nın uyarısıyla 8 aralik 2007 fenerbahce galatasaray maçı olarak düzeltiyorum.
    #4078715 (eraserhead, 12.10.2008 14:15 ~ 21:09)
  2. ancak, hayatında ilk kez futbol izleyen, onda da sabri'nin* olağanüstü performansına tanık olan birinin söyleyebileceği söz.***
    #4078730 (tarumar, 12.10.2008 14:18)
  3. milli maçları izleyen biri için gayet doğal söz ancak gel de birde bize yani galatasaray'lılara sor.
    #4078788 (bugsbunny, 12.10.2008 14:35)
  4. "daha hareketli topların usta ismi değil iken duran toplarda nasıl usta lan bu" denmesine sebebiyet veren spiker söylemidir. kaba etlerle gülünmesine sebebiyet verir.
    #4078842 (TTTDDD, 12.10.2008 14:45)
  5. sabri bosna maçından sonra şunları söyledi:

-aslında frikikleri arda kullanacaktı. bana sabri abi sen vur dedi. ben duran topları iyi kullandığımı düşünüyorum. bu yüzden kornerleri serbest vuruşları hiç tereddüt etmeden kullanmayı kabul ettim.
    #4078911 (liverpoolmlt, 12.10.2008 15:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

duran toplarin usta ismi sabri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duran toplarin usta ismi sabri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duran toplarin usta ismi sabri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about duran toplarin usta ismi sabri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurt cobain hirkasi » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » alman » via port » yargi gucunun elestirisi » eski sevgilinin yillar sonra atacagi ilk sms » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » sansur perdesi » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » turkiye turk » ataturk sayesinde prim yapmak » dusunen » alevi davasinda aslan kesilen ateist » turk usulu sevisme ve seks sanati » babasi olen cocuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » darkness nights » gul suyu » tenedos » turk ozel sektoru » yemekteyiz nesrin » helva » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » gupegunduz » happy christmas » alkol » herbaryum » zamani durdurma istegi » ingiliz istihbarat orgutleri » yavuzturk mahallesi » cem yilmaz » cuzdanda gerekenler » yurtkur uyuma yurt kur » yumurtanin gote dayanmasi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » ederleziavela