duran dursun 

kapat
  1. ilginç bir isim kombinasyonu.

-duran dursun,ben gidiyorum.

-duran dursun,seba gitsin.

...
    #1637776 (kemalturna, 13.05.2007 02:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

duran dursun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duran dursun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duran dursun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about duran dursun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» resolve » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » erasmus » ulan okuz anadolulu » ridvan dilmen » crossing the water » krizin konik gecmesi » darbe pesinde kosan bir nesil 68 kusagi » elinde ekmekle top oynayan veletler » all by myself » sporx » adini unutmaya devam ediyorum » zehirli mantarlar » kara carsafin carsafa donusme sureci » dr cureklibatur ve bay arkin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ben » kutu denizanasi » acibadem sutu » ozz le grand » elm » seyit riza » hoptek » sinavdan hemen sonra moral bozan ogrenci » hincal uluc » 7eventy 5ive » kurbaninizda yer var mi » we are motorhead » atilla ozdur » nietzsche » isn t love » 16 kasim 2008 ales » darbukator baryam » sadece turkiye de gorulen olaylar » cappuccino » matrixxx reloaded