duracagim burada gidisini seyredecegim 

kapat
  1. Sevdicek giderken yapacak çok şey varken yapılacak en aptalca eylem.
    Soner Arıca-Ayrılık şarkısında da dile getirmiştir.
    (bkz: Ben yine salağı oynayacağım)
    #3675497 (ben bir garip yazarim, 17.07.2008 02:19)
  2. giden kişinin haklı sebepleri olup olmamasıyla ilgili olup sonuclarına katlanılması gereken şey.
    #3675504 (tu kaka bana, 17.07.2008 02:21)
  3. ya başka çare yoktur

ya da hakikaten salaktır.

ve çoğu zaman salağı oynamak daha kolaydır.
    #3675510 (ParaNtez, 17.07.2008 02:22)
  4. (bkz: endamın yeter) *
    #3675519 (cherubinomudedin, 17.07.2008 02:25)
  5. Duracağım burada
    Gidişini seyredeceğim
    Kıpırtısız, sakin gibi görüneceğim
    Kavgasız olacak, fırtınasız olacak
    Saçma sapan olacak
    Organlarım birbirine vuracak
    Arkandan sessiz bakacağım
    Ben yine salağı oynayacağım...

Gönlüme bir kor düşer
    Gitme öyle zamansız
    Önce hayaller biter
    Yanar külsüz dumansız

Baharlar hiç gelmez
    Mevsim hep kış olur
    Günlerime güneş doğmaz
    Hislerim uyur

Dilimden hiç düşmez
    Adın hasret olur
    Yüreğimde sızı dinmez
    Gülmek güç olur

Ayrılıklar yara açar yara üstüne
    Yağmur ağlar sensizliğe iç çekişime
    Sensiz olmaz bu yerlerde dünya dar olur
    Eğer gidersen bu aşka çok yazık olur

gittin hayaller yandı
    kül yok duman yok
    hiç hiç bişey yokkk
    #3675534 (jikase, 17.07.2008 02:29 ~ 02:30)
  6. (bkz: gözyaşlarımı içime akıtarak gidişini seyredeceğim)
    #3675541 (lip gloss and black, 17.07.2008 02:31)
  7. Belki geri dönmeye kalkarsın kızılcık sopasıyla kabalarına indireceğim... diye devam edilebilir söz.
    #3675568 (abidin, 17.07.2008 02:39)
  8. - canan seni terkettikten sonra 80 kilo almış, görme gidelim en iyisi.
    + duracağım burada gıdısını seyredeceğim
    #3675673 (purpleturtle, 17.07.2008 03:16)

© 2008 - uludağ sözlük

duracagim burada gidisini seyredecegim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. duracagim burada gidisini seyredecegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duracagim burada gidisini seyredecegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» niye cattin kaslarini » maske takmak » efes dark » popomundo ne lan » gece gunduz karismaz » seytan ridvan » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » yas yetmis is bitmis » telefonla mac anlatilan zamanlar » eyup » julius aghahowa nin fenerbahce ye transferi » 125 » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » if i go away » dusunce baloncusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » anadolu rock » simdi kim aihm le ugrasacak lan » makale araniyor duyurulari » gheorghe hagi » hirka » supernatural » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » at yaragina konmus kelebek » daniel gonzalez guiza » alma besiktas in ahini cikar aheste aheste » semra hanim » deli fuat pasa » if you go away