dur lan vurma fair play olsun diye sey ettim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fair play
  2. dunya fair play odulu
  3. ozgurcan a fair play odulu
  4. fair play karikatur yarismasi 2008
  5. aziz yildirim a fair play odulu verilmesi
  6. abi japon diye bi sey icat ettim cok zeki ya
  7. is olsun diye
  8. laf olsun diye
  9. laf olsun diye konusmak
  10. yesillik olsun diye

© 2008 - uludağ sözlük

dur lan vurma fair play olsun diye sey ettim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dur lan vurma fair play olsun diye sey ettim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dur lan vurma fair play olsun diye sey ettim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turbanda namus arayan zihniyet » ineni beklemeden metroya yonelen tip » snake eyes » slivovice » insan » net sicarsin » cocukluk arkadasinin cocugunun olmasi » 18 ekim 2008 kocaelispor fenerbahce maci » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » olmeden once bogazina yapisilasi hatunlar » jargon » inanamamak » yaban mersini » the prestige » edebiyat ve yasar kemal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cay ismarlarken mali krize giren thy yoneticisi » turk polisi » o degil de bir shubuo vardi o noldu » tutmasaydim dusuyordun » yedinci cadde » teroristlere dusman degil suclu gozuyle bakiyoruz » zorro » abdullah ocalan » bu cagda hala cennet mahallesi izleyen kisi » ziktim oldu » m m m » eurasian » iasos » hayata dair ic burkan detaylar » ders calisan yazarlar