dunyayi yoneten icgudulerdir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dunyayi yoneten gizli gucler
  2. dinler obur dunyayi degil bu dunyayi duzenler
  3. londra yi yoneten turk
  4. dugun yoneten robot
  5. turkiye yi yoneten 50 kisi
  6. ureten biziz yoneten de biz olacagiz
  7. filmlerde bilgisayari yalniz klavyeden yoneten tip
  8. turkiye kendi kendini yoneten bir ulkedir
  9. otobusu bir maestro gibi yoneten gizemli adam
  10. golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi

© 2008 - uludağ sözlük

dunyayi yoneten icgudulerdir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyayi yoneten icgudulerdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyayi yoneten icgudulerdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diazem » basa gelebilecek en dumur olay » keten prenses » corum » nogayca » statik smiley » heroes » yusuf zulali » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » mazim degil » sevgilinin komik olmasi » tak tan cok sert uyari haberi » futboldan anlamamak » resign » radak emikis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tu kaka bana » kalpsiz adam » unutmaya calismamak » mister no » denizli sivesi » uzulunce eksi oy butonuna basmak » menuye uzun uzun bakip cay istemek » asena kilic » parmakliklar ardinda » teenage mutant ninja turtles » eli sikinde gezmek » kendini yalniz hissetmek » golf sahasi » kurtlar vadisi gunu kurtlar vadisi saati » matrak futbol