dunyayi kurtaran sahaf 

kapat
  1. adana'da eski d&r'ın karşısındaki yer altındaki dükkanın ismi. az bulunabilecek posterler, dergiler, film afişeleri, çizgi romanlar... ne ararsan var. iki kardeş işletiyor -bora-yaman durmuşoğlu-, aynı arkadaşlar; gazipaşa'da lee cooper'ın önünde poster-film afişi falan satmaktadır yine. komikler ve boş değiller...

ayrıca http://www.youtube.com/watch?v=n0K3YRqlg_c +
    http://www.dunyayikurtaransahaf.com/
    #649117 (mozambik tavsani, 19.09.2006 20:47)
  2. kısaca dks olarak bilinir adanada.çok hoş bir mekanları vardır.içeri girdiğinizde eski kitap kokusu ve fonda çalan plak sizi bir mest eder ve girdiğiniz zaman illaki büyük küçük bişey almanıza sebep olur.allah her şehre böyle bir sahaf versin.*
    #999205 (baadir, 15.12.2006 02:14)
  3. arıplex ten caldığım bir film afisi sonrasında hızla kacarken herhangi bir merdiven altıdır diyerekten iki nefes alırım diye daldığım mekandır. bir de ne göreyim; elimdekinin aynısı orda da var.. ve nihayetinde arkadasımın bana söylediği cümle:
    (bkz: değdimi lan götümüzden akan terlere)
    #999306 (maksimroger, 15.12.2006 02:35)
  4. güzel müzikler eşliğinde kitap,dergi, afişlere baktıgımız mekan...!!!
    #1878112 (cartel01, 07.07.2007 18:17)
  5. adana yerel kanallarının vazgeçilmez esnafı. iki üç aya bir televizyon kanallarından birinde rastladığım, eski kitaplar, çizgiromanlar, plaklar, afişler vb. şeylerle ilgili yorumlar yaptırılan, bununla ilgili de 7-8 dakikalık haber spotları yapılan, sık sık ziyaret edip 2 ytl.lik kitap reyonuna yeni birşey gelmiş mi diye baktığım adana'nın tek sahafı...
    #3683290 (mendebur, 18.07.2008 17:40)
  6. müthiş posterler ve afişler bulabileceğiniz bir dükkan.
    #3683298 (alone with everybody, 18.07.2008 17:41)

© 2008 - uludağ sözlük

dunyayi kurtaran sahaf başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dunyayi kurtaran sahaf ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyayi kurtaran sahaf nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metalist » adim » amerika birlesik devletleri milli marsi » sehir merkezi » kerkaporta » titfuck » erkegin orospusu » amy winehouse » polizei » justin tv de tsl maci izlerken 4737373 u aramak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games