dunyaya erkekler hakim olsaydi 

kapat
  1. -Bir kızın sizi başından savmak için verdiği yanlış telefon numarası, aradığınız zaman otomatikman kızın gerçek numarasına yönlendirilirdi.

-Başınızı sallamak veya saatinize bakmak, "Seni seviyorum"a içten bir cevap olarak kabul edilirdi.

-Maç seyrettiğiniz sırada kız arkadaşınızın sizinle konuşma ihtiyacı olursa, görüntüsü ekranın sağ alt köşesinde bir kutucukta belirirdi.

-Her yıl, maaşınıza yapılıcak zam tuttuğunuz takımın ligdeki puanıyla orantılı hesaplanırdı.

-Her şirkette, en matrak adam Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilirdi.

-Mesai günlerinin sonunda, bir ıslık çaldığınız anda arabanız otoparktan çıkıp pencerenin altına gelir, siz de Fred Çakmaktaş gibi dinazorun kuyruğundan kayarak aşağı iner, arabanıza atlar ve eve dönerdiniz.

-Akşam yemeğinden sonra çöp kutusu kendiliğinden dışarı çıkar yükünü boşaltır ve tekrar içeri girerdi.

-"Bira göbeği"ne "bira pazusu" denilirdi.

-Evlenme teklif edeceğiniz kıza pahalı bir yüzük almak yerine, kapının arkasına asması için "Sen 1 numarasın" yazılı kocaman bir tabela vermek yeterli olurdu...

-Sevgililer Günü 29 Şubat'a alınırdı. (4 yılda bir kutlansın diye.)

-Telefonda konuşma süresi 15 dakikayı geçince görüşme otomatik olarak kendiliğinden kesilirdi
    #538672 (kumral bomba, 14.08.2006 16:22)
  2. (bkz: allah korusun) *
    #538677 (aquantass, 14.08.2006 16:23)
  3. dünyaya erkeklerin hakim olduğu gerçeğinin unutulduğu başlıktır.**
    #538688 (dukur, 14.08.2006 16:27)
  4. Sadece kadınlar hep birlikte tatile başka bir gezegene giderse gerçekleşebilecek olan durum.
    #538699 (fehimsiz ekmek, 14.08.2006 16:29)
  5. "endişeye mahal yok, ellerinden gelseydi, şimdiye kadar olurlardı" dediğim önerme.*
    #538712 (olric, 14.08.2006 16:31 ~ 17:00)
  6. (bkz: Her başarılı erkeğin arkasında olan bayan faktörü) ile zaten örselenmiş kadının önemi, bu başlık ile gayet es geçilmiş diyebilecegimiz hadise...
    #538753 (Victor, 14.08.2006 16:44)
  7. dünyaya kadınlar mı hakim diye sormadan edemeyeceğim başlık.
    edit:dukuru okudum ondan farklı ama
    #540173 (sincap, 14.08.2006 22:41 ~ 22:42)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dunyaya erkekler hakim olsaydi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyaya erkekler hakim olsaydi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyaya erkekler hakim olsaydi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dunyaya erkekler hakim olsaydi. Copyrights of the articles are belong to their authors.