dunyasinin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hadise pop dunyasinin en tas hatunudur
  2. duygu dunyasinin fahisesi olmak
  3. islam dunyasinin en buyuk sirketleri
  4. tenis dunyasinin unutulmaz anlari
  5. hadise pop dunyasinin en tras hatunudur
  6. pkk lilarin hayal dunyasinin genisligi
  7. sozlukler dunyasinin alaaddin cakici si
  8. arap dunyasinin demokratik yapisi
  9. komunizm turk dunyasinin en buyuk tehlikesidir
  10. mail dunyasinin sosyal mesajci agir abileri

© 2008 - uludağ sözlük

dunyasinin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dunyasinin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyasinin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilincalti » erbakan yapinca hirsiz baykal yapinca kemalist » thunderbird » john mayer » halkin hulya avsar sevgisi » camiye giden solcuya tip tip bakan tip » allah im sana geliyorum » cik git » bluevelve » mutabahi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games