dunyanin tum de leri birlesin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dunyanin butun yazarlari birlesin
  2. dunyanin butun aylaklari birlesin
  3. dunyanin tum sutyensiz memeleri birlesin
  4. dunyanin butun hiyarlari birlesin
  5. dunyanin butun kenefcileri birlesin
  6. dunyanin butun ayaklari birlesin
  7. dunyanin butun ateistleri birlesin
  8. dunyanin butun aydinlari birlesin
  9. dunyanin butun ogrencileri birlesin
  10. dunyanin butun iscileri birlesin

© 2008 - uludağ sözlük

dunyanin tum de leri birlesin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyanin tum de leri birlesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyanin tum de leri birlesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» itirazim var » yazar » gol sonrasi takla atan futbolcu » elektrik muhendisini tamirci sanmak » en az uc emo dogurun » ros asana » fenerbahcenin sampiyonlar ligi basarisi tesaduftur » 3 eski sevgili getirene bir yeni sevgili bedava » otobuslerdeki cep telefonu yasagi » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » damizlik » yaran yanlis okumalar » en son kim koydu » tescilli marka » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jigga » tuna kiremitci band » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » samy deluxe » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » seni seviyorum demekten korkmak » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » adam brody » carlos alberto oliveira capone » papagan » ahmet yildiz olmedi » genetik ozellikleriyle ovunen insan » emegi gecen herkese tesekkurler » tanrinin sicili » aziz yildirim in aragones i dovdurtmesi