dunyanin sozlukten ibaret olmadigini anlamak 

kapat
  1. sözlükte çok fazla online kalan yazarın offline durumda gerçeklerle yüzleşmesidir.

telefon çalar
    -hacı nerdesin
    +sözlükteyim
    -orası nerde yenimi açılmış
    +yok olum internetteyim
    -haa evdesin yani geliyorum alayım seni
    +ne yapacaz olum şimdi boşver
    -olum iki hatun var görmen lazım
    +tamam gel

kafeye gidilir

+olum burası neresi
    -dünya olum hoşgeldin
    +bu kızlar ne biçim konuşuyor lan yaya yaya
    -olum sende yay rahat ol sıkma kendini
    +lan dünyadan haberleri yok bunların espiriyide anlamadılar
    +edit falanda yapamıyoruz
    +bunların karması kaçtır lan
    -ne karması hacı iyimisin sen
    +yok abi ben eve gidiyorum
    -kızıda davet et şşşşt
    +yok abi ben sözlükten hatun yaparım sen kafana takma
    #4301681 (boyle nick mi olur lan, 30.11.2008 18:41 ~ 18:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dunyanin sozlukten ibaret olmadigini anlamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyanin sozlukten ibaret olmadigini anlamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyanin sozlukten ibaret olmadigini anlamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dunyanin sozlukten ibaret olmadigini anlamak. Copyrights of the articles are belong to their authors.