dunyanin sokaklari 

kapat
  1. film işçisi metin yegin tarafından hazırlanan program.

"tarafsız değil, sokakların tarafında."

"isyanın, direnişlerin ve karşı çıkışların kalbi, sokakların gerçek öyküleri. Bolivya'dan Meksika'ya ; Kore'den Galler'e ; Abhazya'dan Fransa'ya; Devlet başkanlarından, gerilla liderlerine, işgal fabrikası işçilerinden madencilere; Topraksızlardan Zapatistalara; emekçilerin, aydınların, yoksulların, yeryüzünün lanetlilerinin açlığa ve sefalete karşı; yaşamı savunmaları.

Masa başında değil, sokaklarda yaşayarak yapılan bir program. Tarafsız değil, sokakların yanında bir program.
    Her Pazartesi Hayat-TV'de 22.30'da."

http://www.dunyaninsokaklari.org
    #3395642 (sahaf, 14.05.2008 11:24)
  2. --spoiler--
    Ben Metin Yeğin film işçisi. Kanaltürk yoğurt bakterisi. Ben "Dünyanın Sokakları"nı alıp gidiyorum. Tabii ki bugüne kadar malen sıkıştırılmış Kanaltürk ten o zaman için talep etmediğim emeğimin karşılığını da isteyerek. O paralarla ya bir banka soygunu filmi yaparım ya da bir işçi filmi. Bizim köy satılmış. Yaşasın sokaklar.
    --spoiler--
    #3399615 (nickmickyok, 15.05.2008 11:14)

© 2008 - uludağ sözlük

dunyanin sokaklari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dunyanin sokaklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyanin sokaklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eintracht frankfurt » radyo sol » her sevgilide tarz degistiren kadinlar » ortama akmak » raziel » atlas » motherfucker » mike batiste » istanbul » corlu ticaret borsasi anadolu lisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games