dunyanin en zeki insani bir turk 

kapat

1. (bkz: türk milleti zekidir)
    (bkz: türk milleti çalışkandır)
    #1051911 (t square, 25.12.2006 00:04)
  2. eğer ki cidden türkse, üyesi bulunduğu ırkın bir zamanlar düstur olarak benimsediği bir sözü hatırlamamı sağlamış insan.

(bkz: iq hiçbir şeydir icq her şey)
    #1052106 (dodbob, 25.12.2006 00:37)
  3. Zekanin birçok şeklinin olduğunu, bu kadının sadece, hafızayla ilgili konularda yetenekli olduğunu, fotografik hafızasının iyi oldugunun ve bunun dışında ne sayısal, ne sözel alanda bir başarısının olmadığını yada bize anlatılmadığını düşündüren ve hissettiren turk.
    zekasını insanlık için kullanan onlarca bilim adamlarına haksızlık yapmayalım.
    (bkz: stephen hawking)
    #1052161 (nyqust, 25.12.2006 00:52)
  4. (bkz: erdal demirkıran)
    #1052241 (tabuttamenemenyapanimam, 25.12.2006 01:15)
  5. (bkz: sen kac beni tanidilar)
    #1052251 (serbest radikal, 25.12.2006 01:17)
  6. (bkz: oktay sinanoğlu)
    #1796212 (MidNiGhT, 20.06.2007 17:52)
  7. okuduğumda beni kısa bir ümide kapılma seansına sokan başlık.**
    #1796242 (turkcekarakter, 20.06.2007 17:59)
  8. normaldir eğer ki genetik vs olayı hakkında minnacık bir bilginiz varsa.

hemen söyleyeyim ki ırkçı değilim. ırk gen dizilimi ile ilgili bir hededir ve belli meslekler haricinde hiçkimseyi ilgilendirmemelidir.

e niye böyle dedim ben $imdi? çünkü: bizim sandığımız gibi türkler safkan zırt pırt değildir. çin moğol karı$ımıydık sonra orta asyadan göç ettik. ne oldu yol üzerindeki ırklarla da fingirdedi atalarımız. yani dü$ünün; orta asya genleri, anadolu genleri, yol üzerindekiler... yani gen havuzumuzun ma$allahı var. ki bir de osmanlı fethettiği her toprağın insanını ülkenin ötesine berisine koyup bir güzel karı$tırmı$ "aman kimse ayaklanmak için örgütlenemesin" diye. iyice karı$mı$ız.

ve bilirsiniz melezler daha bir fonksiyonlu oluyorlar. aman neyse. sonunu getiremedim entrynin kusura bakmayın, bu kadarını anlatabildiysem $ükür...
    #1796247 (sidikli, 20.06.2007 18:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dunyanin en zeki insani bir turk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyanin en zeki insani bir turk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyanin en zeki insani bir turk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dunyanin en zeki insani bir turk. Copyrights of the articles are belong to their authors.