dunyanin en uzun kumsalindaki kumlar kadar sevmek 

kapat
  1. sevgilinin gönlünü almak adına söylenebilecek orijinal gibi gözüken ve gayet römantik eylem. o kadar sevmenize gerek yoktur, söyleyin kafidir. bunun dışında dünyaya gelmiş gelmiş tüm canlılarındnatoplamlarını gene o canlıların hücre sayılarıyla çarpmının sonucu kadar sevmek var ki bu eylemi çekimleyip söylediğiniz an da her şey lehinize dönecektir.

eğer bunları yaparsanız, sevgiliniz dudağınızda ya da size sarılmış bir vaziyette göreceksiniz. *
    (bkz: elalemin sevgilisinin derdinin insanı germesi)

ayrıca;

(bkz: biz burda amme hizmeti veriyoruz arkadaşım)
    #3888318 (dunyanin en mutevazi adami, 29.08.2008 18:49)
  2. abartılmış bir söylemdir. aklı başında hiçbir hatun bunu yemez. inanmaz'da. hatta bir de üstüne laf edebilir ''yok devenin bale pabucu '' gibisinden.
    #3888328 (bambu, 29.08.2008 18:51)
  3. samimi olduktan sonra ya da samimiyet rolüne iyi bürünüldüğü takdirde gayette yenilebilecek bir eylemdir. kız bu sonuçta, böyle söylemlerden gayet tabi hoşlanacak, etkilenecektir. etkilenmeyen geçmişte çok kazık yemiştir, canı yanmıştır, irkeklere pek güven duymuyordur ya da tam anlamıyla odundur.
    #3888343 (dunyanin en mutevazi adami, 29.08.2008 18:53 ~ 19:48)
  4. (bkz: seni bir serçenin gözyaşı kadar seviyorum)
    sevmek mi? aptallığın daniskasıdır. sonu hep aynı verilen sözler unutulur.
    (bkz: parçalandım) söylenir ve yola devam edilir.
    (bkz: sevmek eskidenmiş güzelim)
    #3888348 (yesilcadi, 29.08.2008 18:55)
  5. (bkz: off çok kıro)
    #3888351 (tatlı su levregi, 29.08.2008 18:55)
  6. orta okul sıralarında kalmış bir cümle .. ama orda kalması gereken de bir cümle.... yaş büyüdükçe fazla kıro gibi geliyor kulağa sanki...
    #3888645 (like a bird, 29.08.2008 19:51)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dunyanin en uzun kumsalindaki kumlar kadar sevmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyanin en uzun kumsalindaki kumlar kadar sevmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyanin en uzun kumsalindaki kumlar kadar sevmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dunyanin en uzun kumsalindaki kumlar kadar sevmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.