dunyanin en pahali otomobilleri 

kapat
  1. bir çuval dolusu para tutmalarına rağmen, dünyada deli gibi alıcı bulan tüketim nesneleridir. yeterli parası olan sözlükçülere fiyatları bildirelim dedik. belki de bu iyiliğimiz, "bugatti veyronla çıstak yapıyoruz zirvesi"ne öncülük eder kim bilir...

1- bugatti veyron 1 milyon 192 bin dolar.
    2- pagani zonda roadster 667 bin 321 dolar.
    3- ssc ultimate 645 bin 500 dolar.
    4- saleen s7 twin turbo 637 bin 723 dolar.
    5- leblanc mirabeau 630 bin dolar.
    6- koenigsegg ccr 545 bin 500 dolar.
    7- mercdedesbenz slr mclaren 452 bin 750 dolar.
    8- maybach 448 bin dolar.
    9- porsche carrera 440 bin dolar.
    #2010798 (beyazyelkenli, 25.07.2007 23:33)
  2. genelde büyük kanalların haber bültenleri muhabirlerinin çokça kullandığı söz.
    işte sayın seyirciler dünyanın en pahalı arabasının yanındayız diyerek başlarlar gösterdikleri araba ise 300.000 euro'luk bir ferraridir. aynı muhabir haftaya başka bir otomobili aynı şekilde lanse eder.
    (bkz: atv haber)
    #2793592 (ada vapuru carki, 05.01.2008 15:17 ~ 15:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dunyanin en pahali otomobilleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyanin en pahali otomobilleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyanin en pahali otomobilleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dunyanin en pahali otomobilleri. Copyrights of the articles are belong to their authors.