dunyanin en iyi entrylerini giren yazarlar 

kapat
  1. hemen her sözlükte bu hissiyattaki bombastik yaşam formlarıyla karşılaşabiliriz. bunları yakalamamızı sağlayan temel nüans, entry sonlarındaki ne idüğü belirsiz editlerdir. edit mefhumunu, yalnızca sorgulamak amacıyla kullanırlar zira. gerçi kafa karışıklığı olmasın, bir çok yazar, girdiği entrylerin sonuna; "arkadaşım bu entri'yi neden eksiledin" minvalinde editler çakmaktadır. eheh, bu da komik bi durum olsa da, söz konusu editin yazılış tarzından ve entry'nin içeriğinden yola çıktığımız vakit amaçlarının/anlatmak istediklerinin, gereksiz narsizm patlamaları olmadığını anlayabiliriz.

farzı misal; yazarcanımız açar kompüterini, yazar kendisine göre uzun ve toplumun herhangi bi yarasına parmak basan entrysini. kendince uzun ve sarkastik dille yazılmış bu entryden çok şey beklemektedir aslında, güveniyordur ona. ancak işler beklediği gibi gitmez, artı oyların yerinde yeller eserken entry hızla "anlaşılamamış entryleri" kategorisinde yükselmektedir. yazarcanımız edit mefhumuna baş vurur, "ben mükemmelim siz orangutansınız" mealinde bir iki satır karalar, ancak bu; eksi oyların hızlanmasından başka bi işe yaramaz. derken başlığın altı ayarla dolar, yazar tekrar tekrar editler entrysini..

böyleyken böyle, sürer gider bu döngü. mesela şu anda editim elimde, salya sümük döşiycem birazdan..

edit: ulan orangutan pipileri, neden eksi verirsiniz lan, ibişler.. hayret ya, allaam yaa.. töbe yaa. ama olmaz ki yeaa:(((
    #3636339 (tuzbittihiyarakosamiyorum, 08.07.2008 12:13 ~ 12:26)
  2. (bkz: bir ironi gordum sanki)

başlıkla bağlantıyı sağlamak için peşin peşin edit;
    buna eksi veren arkadaşim bir de niye eksi verdiğini açıklasan, ne olur açıkla lan, açıkla işte mnyskym. dur buradan da seovi başlığına kemkireyim. ettiğim küfürlerin hepsini duysun, geliyorum şimdi...

(bkz: ironidir o ironi)
    #3636356 (YaZamaZ, 08.07.2008 12:16 ~ 12:21)

© 2008 - uludağ sözlük

dunyanin en iyi entrylerini giren yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyanin en iyi entrylerini giren yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyanin en iyi entrylerini giren yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bendeki sen gitti » sarkilardaki mantik hatalari » dippoldism » mardan stadyumu » dereizm » klavye nin gote girdigi anlar » debit » ferheng » sosyal demokrasiyi sol sanmak » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » i will always love you » alternatif bim acilimlari » peter pan » anestezi » salla basini al maasini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baskici bir ailede yetismek » media markt » dwayde » marionette » kaaria » karsiyaka » hidradenitis suppurativa » uzun kot etek giyen turbanli » triarii » lupelius » batuhan karadeniz » ergenekonu savunuyorum mutluyum » anton putsilo » windows live messenger » soguk alerjisi