dunyanin en guzel dondurmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dunyanin en guzel seslenisi
  2. dunyanin en guzel kufuru
  3. dunyanin en guzel goruntusu
  4. dunyanin en guzel sozcugu
  5. dunyanin en guzel hayvani
  6. dunyanin en guzel ismi
  7. dunyanin en guzel kizi
  8. dunyanin en guzel sozlugu
  9. dunyanin en guzel insani
  10. dunyanin en guzel bayragi

© 2008 - uludağ sözlük

dunyanin en guzel dondurmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dunyanin en guzel dondurmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyanin en guzel dondurmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevsen ne olurdu » baskasinin cinsel organiyla tecavuz etmek » moderasyonun hassas noktalari » iyi aksamlar sevgili basketbolseverler » pkk li da olsa hayvan hayvandir » sacmalamak istiyorum o halde tercihim ulu sozluk » balkona tanga asan apartman sakini » curuba » duzce manset » etyen mahcupyan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games