dunyanin en buyuk entelektueli fethullah gulen 

kapat
  1. entelektüelitesi dünya çapında yapılmış anketlerle ispatlanmış yüce hocaefendimiz, kainatların yaratılma sebebi, yüce beşer-i ali.
    #3637315 (sansar kucuka, 08.07.2008 16:17)
  2. dünyanın en ağlak hocası ve dünyanın en sümüklü insanı ödüllerini de seneye alacak olan insan.
    #3637323 (macerayisevenadam, 08.07.2008 16:19)
  3. (bkz: yüce)?
    (bkz: entellüktüel)?
    sonuç: (bkz: random harflerle gülmek)
    #3637324 (kacinkurbaasi, 08.07.2008 16:19 ~ 16:20)
  4. yakında uçması muhtemel kriptonlu kutsal.
    (bkz: seyh ucmaz muridi ucurur)
    Peşinen edit: bu entry de sözlük müridleri tarafından anında eksi yağmuruna tutulacaktır ama ne gam; ko gitsin!
    #3637346 (bedevix, 08.07.2008 16:25)
  5. kendisi "entellüktüel" değil entelektüeldir. yazmayı bilmezsek, ne olduğunu da kavrayamayız.

(bkz: http://blogs.independent....8/05/fethullah-gulen.html)
    #3637372 (sansar kucuka, 08.07.2008 16:30)
  6. (bkz: seni beni güldürdün allah da seni güldürsün)
    #3637380 (sari cizmeli mehmet aga, 08.07.2008 16:30)
  7. doğruluğu kesindir, tartışılamaz. misal, hocaefendi hazretlerinin yazdığı kitapları bi inceleyelim, o edebi eseleri akıl süzgecimizen geçirdikten sonra tartışalım bunları. mesela bilgisayara kompüter diyecek kadar ilim irfan, meydan larousse'u ezbere bilecek kadar üstün hafıza sahibidir kendisi. dile son derece hakimdir, zaman zaman ağlasa bile süperman'i kıskandıracak biçimde uçmuşluğu vardır (bkz: ışık evi masalları). kendisi istediği her an boyut değiştirebilir, ummadığınız bi anda ensenizi yalayabilir..

kısacası enfes bi entellektüeldir kendisi. sadece müslüman olduğu için times ve diğer seçkin dergilerde bahsedilmiyor kendisinden.. halbuki bu özelliklerin yarısına sahip insanlar gotham city'de, metropolis'de süperkahramanlık mesleğini icra ediyorlar...
    #3637382 (tuzbittihiyarakosamiyorum, 08.07.2008 16:31)
  8. yanlis ve eksik bilgidir. dunyanin degil ama kendi cemaatinin en entellektueli ve zekisidir. bu da ustun zekasindan degil, cemattinin seviyesinden kaynaklanmaktadir. 21. yuzyilda hala birinin pesine takilip koyun surusu gibi gudulmeyi bekleyenelerin arasinda birinci olmak o kadar da zor olmasa gerek.
    #3665715 (isla morada, 14.07.2008 23:48 ~ 01.08.2008 15:56)

© 2008 - uludağ sözlük

dunyanin en buyuk entelektueli fethullah gulen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyanin en buyuk entelektueli fethullah gulen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyanin en buyuk entelektueli fethullah gulen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» julius aghahowa » atesin cevresinde toplanmak » popomundo ne lan » fenerbahce nin tsl de taraftar sampiyonu olmasi » efes dark » luther » venividivici » enver aysever » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » anadolu islami » kumarda kaybettim askta kaybettim » meteksan » fenerbahce hakkinda yazip karma dusurmek » dengir mir mehmet firat » revigen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zirvato » firat haber ajansi » tatil sonrasi ise baslamak » yaran fikralar » ozel mesajla tepki gostermek » ntv muhabiri » lorik cana » esra ceyhan » sabah » aradiginiz sampiyon adayina su an ulasilamiyor » bakir » elnino1907 » savasmak » zehir » kadavra