dunyanin derdi bitti de bu mu kaldi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dunyanin 50 ay omru kaldi
  2. anamin derdi sakiz babamin derdi okuz
  3. sende kaldi bende kaldi
  4. kim derdi ki
  5. o mavilik derdi
  6. kim derdi ki biz ayrilacagiz
  7. elalemin derdi
  8. derdi anlatamamak
  9. ifade derdi
  10. bogaz derdi

© 2008 - uludağ sözlük

dunyanin derdi bitti de bu mu kaldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyanin derdi bitti de bu mu kaldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyanin derdi bitti de bu mu kaldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senden elektrik alamiyorum » vakko » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » inci kerestecioglu » cebinde akrep olan erkek » yuhalamak » kareem said » deniz feneri dernegi » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » imhotep » nuria bermudez » birol guven in lost senaristi olmasi » uzak » sevgilinin eski sevgilisi » can dundar in ergenekon kapsaminda sorgulanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kutumda buyuk var acun bey » gece vardiyasina kalan seovi turu » nacizanebilgi com » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » yorgandan ev yapmak » rus kizlarinin uludag sozluk te yazar olmasi » seriat » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » pele nin aziz baskanim beni al demesi » turkceden ingilizceye komik ceviriler » ne koyim » sozlukculerin popomundo karakterleri » yaran olaylar » genelkurmayin hesap vermemesi