dunyadaki tek gercek 

kapat
  1. cevabı hava olan soru cümlesi.
    #2281630 (pilotmont, 08.09.2007 03:19)
  2. (bkz: ölüm)
    #2281634 (televizyona konan sinek, 08.09.2007 03:21)
  3. (bkz: yavas ol yavas)
    #2281636 (bl, 08.09.2007 03:21)

© 2008 - uludağ sözlük

dunyadaki tek gercek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyadaki tek gercek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyadaki tek gercek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yankiler » dolunayisi » rustu recber » ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak » ikile kocum » badi ekrem » goztepe » fenerbahce nin transfer politikasi » ankarali namik » riders on the storm » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » seni seviyorum demekten korkmak » niye cattin kaslarini » yaran yanlis anlasilmalar » kurt islam fasizmi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bevliyeci sevgilisi olan erkek » azrak » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » uludag sozluk u kucumsemek » orlando engelaar » prisoner » wicker park » maserati » nwankwo kanu » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » yazar » haserat » zekeriya oz » aziz baskanin alin bunu demesi