dunyada kurallari koyan zenginlerdir 

kapat
  1. into the blue - maviliklere doğru filminde Paul Walker'ın ağzından çıkan düşündürücü cümledir.

Devamı şöyledir:

Dünyadaki kuralları koyan zenginlerdir ve fakirlere de bu kurallara uymak düşer.

filmin konusu için:

--spoiler--
    http://www.intersinema.com/maviliklere-dogru-filmi
    --spoiler--
    #3886446 (cranberry, 29.08.2008 11:48 ~ 12:17)
  2. "bilmemkim'in altın kuralı: altını olan kuralı koyar" * *
    #3886450 (koz tuna, 29.08.2008 11:49)
  3. tabii ki öyledir..adam holding yapıyo altında onlarca eleman hadi saat 7de gel akşam 7de çık diyor..kontrol ediyo yani..bu mikro bi örnekti..bunun bi de rotschild ailesi gibi savaşları dünya borsasını kontrol eden makro örnekleri var..durum aynı değişmiyo..geld regariert die welt!
    #3886473 (hefeweizen, 29.08.2008 11:56)
  4. bu yüzden bu dünyada gerçekten yaşayanlar da zenginlerdir diyerek devam edilmesi gerekir.

o deilde hala serbest piyasa bu siz de zengin olabilirsiniz masalına inanan cahil ve cühela olmayan adamları da ortaya çıkarmıştır bu güzel söz.
    #3886493 (exclamar, 29.08.2008 12:06 ~ 12:07)
  5. bilakis kurallari koymak ne demek, bu dunyayi bu sekliyle kuran zenginlerdir. devlet kavrami ilk olustugunda isleri kolaylastirmakti amaci, butun halka ayirim yapmaksizin. devletler ,zenginler daha rahat olsun diye kural koyuyorlar artik.
    #3886512 (syme, 29.08.2008 12:14)
  6. dünyayı yöneten elbette zenginlerdir lakin yönetim sistemini belirleyen her zaman fakir halk ve öğrenciler olmuştur.

(bkz: fransız ihtilali)
    (bkz: bolşevik devrimi)
    (bkz: tiananmen meydanı olayları)
    ve tabi ki
    (bkz: kurtuluş savaşı)
    #3886528 (happylover, 29.08.2008 12:19)
  7. para egemen bir dünyada son derece geçerli olan eylemdir.
    #3886529 (karpuzkabugu, 29.08.2008 12:19)
  8. yalan olmayan gerçek.
    #3886629 (archytct, 29.08.2008 12:53)
  9. güzel sözmüş aslında, bir de ciddi ciddi düşünmek gerekir tabi ki, bütün o sosyalist, eşitlikçi bilmem neci olaylarınızı bir kenara koyacak olursak. cahil veya fakir ya da kimilerinde her ikisi de vardır, bu kişilerin bilmesi gereken şey onların her zaman küçük balık olmaları durumu. hiç bir şekilde sektör üstadları ve zenginleri kimsenin büyümesine izin vermez. kimse de anadoludan koptum geldim demogojisine kanıp da acımaz üzülmez. yeni dünya düzeninde hiç bir zaman alt tabakaya yer yoktur, bilmez demez çünkü. serbest ekononi de zaten fakirden alıp zengine vermeyi hedefler, kimse robin hoodluk yapamaz bu durumda.
    #3886657 (theophilus, 29.08.2008 12:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dunyada kurallari koyan zenginlerdir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunyada kurallari koyan zenginlerdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyada kurallari koyan zenginlerdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dunyada kurallari koyan zenginlerdir. Copyrights of the articles are belong to their authors.