dunyada hayat var mi 

kapat
  1. son yıllarda dünyanın ununu eleyip eleğini asan kimseler tarafından yeni bir yaşam alanı bulma amacıyla uzayda hayat var mı, marsta hayat var mı, varsa kaç santim gibi sorularla inanılmaz paralar harcayarak yapılan deneylere inat sorulması gerektiğini düşündüğüm soru.
    #3491087 (aspirinn, 04.06.2008 03:20)

© 2008 - uludağ sözlük

dunyada hayat var mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dunyada hayat var mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyada hayat var mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muhabbet sokagi numara 90 » iyipekimadem » hatti bala » liseli serap » gervasio deferr » ali alpagut » aybars lebib » ilk yarisi golsuz biten maclar » elvan abeylegesse nin disleri » ozel olmadigini anlamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games