dunyada bir yerdeyim 

kapat
  1. kazim koyuncu nun yakında çıkacak albümün adı. http://www.sairceketlicoc...um/portal.php?ch_passwd=1
    #977065 (kelmajeste, 10.12.2006 17:42)
  2. kazım koyuncu'nun son albümüdür.
    #1093266 (LocK, 02.01.2007 09:14)
  3. denizin oğlu nu yeni ezgilerle son kez dinleyebileceğimiz albüm... albüm halkevleri tarafından ailesinin izni ile çıkarılmıştır.

1. Hoşça Kal (Beste: Kazım Koyuncu-Kemal Sahir Güler, Söz: Barış Pirhasan)

2.
    Yalnızlığı Anla (Beste: Tarık Sezer, Söz: Bora Ebeoğlu)

3.
    Askıda Yaşamak (Beste: Kazım Koyuncu, Söz:Atilla ilhan)

4.
    Dünyada Bir Yerdeyim (Beste: Kazım Koyuncu, Söz: Kazım Koyuncu-Ali Elver)

5.
    Anılar Düştü Peşime (Beste-Söz: ilhan Yabantaş)

6.
    Yine Burada (Beste-Söz:ilhan Yabantaş)

7.
    Sürgün Başlar (Beste: Serkan Tuğ, Söz: Serkan Tuğ-Arzu Görücü Ceylan)

8.
    Ayrılık Şarkısı (Beste: Hüsamettin Küçük, Söz: Mehmet Çetin)

9.
    Hayat (Beste-Söz: Tunay Bozyiğit)

10.
    Le Le Le (Beste: Kazım Koyuncu)

11.
    Konser Kayıtları : Divane Aşık (Beste-Söz: Maçkalı Hasan Tunç)

12.
    Anam Deyi Ki Bana (Beste-Söz: Coşkun Arslan)

13.
    Yenge Kızı (Anonim)

14.
    Tabancamın Sapuni (Anonim)

15.
    Kız Ne Ağlayisun (Anonim)

16.
    Oy Oy Güzelim (Beste-Söz: Gökhan Birben)

17.
    Dido (Anonim)
    #1103695 (brcyzdm, 04.01.2007 12:24)
  4. neresi olduğu belli olman yer.
    #1106643 (asmevejiya, 04.01.2007 22:08)
  5. an itibariyle dinlemeye başladığım,güzel albüm...

(bkz: hoşçakal)
    #1110315 (devrim, 05.01.2007 17:06)
  6. " hayat denen sonsuzluğun
    karşısında bir çocuğuz
    düşe - kalka büyürken
    kalkamayız birçoğumuz "

seyduna türkülerinden "hayat" şarkısının da yer verildiği albüm.. dinledikçe dinleyesi geliyor insanın . hele bir de onu son şarkıları ile dinlediğinizi bilince..

bu hayat böyle mi olur?
    #1157133 (brcyzdm, 15.01.2007 11:27)
  7. dağıtımı, albümdeki iki parçanın telif ücretini almayan * şu anda türkiye' nin en geniş müzik dağıtım ağına sahip seyhan muzik e verilmeyerek hata yapılan albümdür. halkevleri, albümün çıkmasına çok büyük çaba sarfetmiştir ama dağıtım konusunda hata yapmışlardır. bu durum, işin içinde çıkar amacı olup olmadığı konusunun, kazım sevenleri tarafından düşünülmesine sebeb olmuştur. kazım koyuncu' ya ayıp olmuştur.
    #1164407 (kelmajeste, 16.01.2007 21:20)
  8. Gercekten cok guzel bir album...
    #1396046 (Victor, 10.03.2007 14:20)
  9. tüm giderleri halkevleri tarafından üstlenilerek kazım koyuncu anısına çıkarılan albümdür. içinde kazım koyuncu'nun hazırlayıp hayata geçiremediği besteler, konser kayıtları ve çalışmaları bulunmaktadır.
    #2375769 (atibmaracabmarac, 25.09.2007 01:27)

© 2008 - uludağ sözlük

dunyada bir yerdeyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dunyada bir yerdeyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunyada bir yerdeyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» husnu senlendirici » sozluk bana is bul lan allahsiz » yuruyerek girdim sedyeyle ciktim » salatalikla masturbasyon yapmak » biberli nohut ezmesi » klasse » maymun charlie » azerin » insanin kopegi isirmasi » harcadigi parayi belirterek lafa baslayan tipler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci