dunya yalan soyluyor 

/ 2
kapat
  1. (bkz: keşke yalan söylese)
    #2151335 (hiccup, 17.08.2007 22:51)
  2. (bkz: sevda çiçeği) *
    #2151340 (my melancholy blues, 17.08.2007 22:52)
  3. mor ve ötesinin dünyaya bakış açısını tüm açıklığıyla sergileyen albümdür.bir tanedir.
    #2232238 (viva la fidel, 30.08.2007 23:24)
  4. (bkz: tum sarkilari guzel olan albumler)

ama en güzelleri re ve ask icindedir. bir de bir derdim var tabii ki.
    #3454813 (paez, 27.05.2008 16:50 ~ 16:51)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

dunya yalan soyluyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunya yalan soyluyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunya yalan soyluyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» crazy » the lemon song » goatunheim » sozlukte sazan avi » bekarligin sultanlik oldugunu iddia eden zenci » peynir helvasi » tanri ya inanmiyorum ama bir guc olmali » surekli yalan soyleyen sevgili » misssunshine » yakhouba diawara » hayvan arkadas » real muthafuckin g z » uvjb » helen icin » askere gidecek olanlara verilen tavsiyeler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bea hawk 200 » tanya » ben hep kendime cikan bir yokustum » universiteye alinmayan rahibeler » enderun sevgiler » yedek parasut » purmuz hasan » beklenti » turkiyede doktor olmak » ders calismak yerine ders ile ilgili entry girmek » evvelen » asik olmak » ebru urun » hint filmi izlemekten bikmayan insan » amfi alirken dikkat edilecekler