dunya uzerindeki tum turkler beni taniyor 

kapat
  1. kalasik * kendini övme cümlelerini de geride bırakacak potansiyelde bir böbürlenme cümlesidir... bu cümle zamanında gerçekten tüm Türkler tarafından tanınan insanlar tarafından dahi söylenmemiştir, neden? çünkü yüzyıllardır Türk toplumlarından celebrity çıkmamıştır... ancak daha birkaç sene öncesine kadar herkesin yakından tanıdığı bayhan kardeşimiz bu cümleyi kurmuş, halen şu anda bile eli kalem tutan, kitap okuyan, konuşan aptallar tarafından söylenebilme ihtimalini içinde barındıran bir cümledir...

http://kelebek.hurriyet.c...2&srid=3431&oid=3

not: güncel versiyonlarının linkini vermiyorum... yazıktır...

zinisim adnikraf ninekilhet !ub ekilhet lısa
    #1413855 (crying clown, 15.03.2007 12:45)

© 2008 - uludağ sözlük

dunya uzerindeki tum turkler beni taniyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dunya uzerindeki tum turkler beni taniyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunya uzerindeki tum turkler beni taniyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muratli » pancake » hippolytos » manna » indiregandi » super market » umit ozdag » 21nci asirda facebook un ne oldugunu bilmeyen adam » insanin kopegi isirmasi » google a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci