dunya okuzun boynuzlari uzerinde duruyor 

kapat
  1. Zamaninda,alimler tarafindan ziraatin okuzlerin buyuk yardimiyla yapiliyor olmasindan dolayi zeminin yani topragin bir baska deyisle yerkurenin yukunu okuzler cekiyor anlamaina getirilmesi istenilerek soylenmis soz.Lakin temsil ve tesbihler havastan avama indikce hakikat telakki eder dusturu bir kez daha kanitlanmis ve dar dimaglar bunu gercek manada anlayip bir sonraki nesillere aktarmistir.
    #3141776 (Olmayan, 15.03.2008 03:10)

© 2008 - uludağ sözlük

dunya okuzun boynuzlari uzerinde duruyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunya okuzun boynuzlari uzerinde duruyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunya okuzun boynuzlari uzerinde duruyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gurayim » demokrasi adi altinda terorizmi desteklemek » pablo neruda biz oradayiz » dr fatih menderes bilgili » emo ile ulkucu arasindaki benzerlikler » arka libero » golf » sevince » abisi » filmlerdeki devamli aci ceken medyum tipi » mal adam » herkesin cok mutlu sandigi mutsuz » universiteye alinmayan turbanlilar » paris mondial de l automobile » pimp my ride da hurdayi gorunce trip yapan adamlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » senden torunum olsun istiyorum » ashtarte » elimden tutan olsaydi simdi futbolcuydum ulan » bbg evinde golf oynamak » haftada bir gun tesetture giriyorum » kicina tekmeyi basmak » osmanli savas kulturunden golfun yeri » yumiyum » fitik » coruh universitesi » ertugrul saglam in milli takimin basina gelmesi » tek basina ev tutmak icin 1001 neden » yazarlarin hepsi ibne olsa acilacak basliklar » kemer » ucu kopup ahtapot haline gelen bagciklar