dunya dostlar gunu 

kapat

1. az önce kırmızı baslikli istasyon sefi'nin msn'den mesaj yolladiğinda irkilerek okudugum okurken katıla katıla güldügüm yaran msn mesajlarından sadece birisi.

BiLiYORMUSUN BUGÜN DÜNYA DOSTLAR GÜNÜ. BU MESAJI SEVDiĞiN DOSTALRINA GÖNDER. EĞER BENDE O SEVDiĞiN DOSTALRINDAN BiRiYSEM BANADA YOLLA BUNU 10 ARKADAŞINA GÖNDER. BAK KAÇ CEVAP GELECEĞiNE EĞER 7 DEN FAZLA iSE SEViLEN BiR DOSTSUN. EĞER DEĞiLSEN KENDiNE BiRAZ ÇEKi DÜZEN VER
    #890591 (adini unutan adam, 21.11.2006 18:38 ~ 18:40)
  2. belki diyorum; sevginin ne demek oldugunu biliyoruz ama gençligin ne demek oldugunu anladıgımızda bu dünyadaki isimiz bitmis olacak...
    o yüzden ki tüm gerçek dostların dünya dostluk günleri kutlu olsundur..
    #3269445 (gelberiyargelberi, 14.04.2008 16:57)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dunya dostlar gunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunya dostlar gunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunya dostlar gunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dunya dostlar gunu. Copyrights of the articles are belong to their authors.