dunya disi zeka belirtisi 

kapat
  1. bir karma değeri. artı 900 ve üzerinde sizi yakalıyor. *
    #2908896 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 28.01.2008 17:06)
  2. mertebesine ulasanların sözlük yazarı olma konusunda kitap yazabileceği sey.
    #3144589 (akrep insani, 15.03.2008 19:18)
  3. pulp fiction un sahip olduğu tepelerde bir karma sıfatı.

(bkz: bu sene iyi karma yapmışın hacım)

diğerleri için:

(bkz: ulu karma listesi)
    #3158431 (notrinova, 18.03.2008 16:30)
  4. seti projesi ile aranan belirti.

Dünya dışı varlıkların gezegenimizle temas kursalar dahi türkiye'den uzak duracaklarını tahmin ediyorum.
    #3158475 (KIZILMASKE, 18.03.2008 16:39)

© 2008 - uludağ sözlük

dunya disi zeka belirtisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dunya disi zeka belirtisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunya disi zeka belirtisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» club prestij » flaviopolis antik kenti » biedrins » kakayi got yardimiyla kesmek » kizlarin verme egilimi yuzunden vokalist olmak » peri masali » yine de siz bilirsiniz » beyonce » shaquille » yasar kabaosmanoglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci