dunun pismanligi yarinin endisesi derken bugunumuz 

kapat
  1. anı yakalayamamamızdır.
    #2921785 (nihan, 30.01.2008 22:18)
  2. kaynayıp gidendir.
    #2921918 (nihan, 30.01.2008 22:38)
  3. nasıl olduğu bilinmeden aniden keşkelere karışıp dün olandır.
    #2921976 (dusunenadam, 30.01.2008 22:48)
  4. dünün pişmanlığı: eskiye duyulan özlem, eskiyi unutamamaktır.
    yarının endişesi: kararsızlık ve ne olup biteceğini kestirememektir.
    bugün: arada kaynayandır.
    #3813309 (mandal, 13.08.2008 17:51 ~ 18:01)

© 2008 - uludağ sözlük

dunun pismanligi yarinin endisesi derken bugunumuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunun pismanligi yarinin endisesi derken bugunumuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunun pismanligi yarinin endisesi derken bugunumuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» le fabuleux destin d amelie poulain » murad kucuk » ve tanri kadini yaratti » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » silikon yorgan » migfer » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » star gazetesi » herzwerk ii » jimmy carter » virginia gold » fleisch » radyo uludag » royal academy of dramatic art » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alonso solis » genel menajer degil gonul menajeriyim » you don t mess with the zohan » ergenekon » tikilerin pusi takmasi » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » crossfire » avrupa yakasi replikleri » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » galatasaray universitesi » istanbul universitesi avcilar kampusu » bas peri kulina » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » iran