dunun dikkat ceken entrylerini editlemek 

kapat
  1. ahlaksızca bir davranış, kınım kınım kınıyorum yapanı..eheh

zira dunun dikkat ceken entryleri denen kategori, "oylaya oylaya gelin çocuklar" sloganına vücut olmuş entrylerden, müspet yahut menfi en çok ilgi gören, bir oylayanın bir daha oyladığı entrylerden oluşmaktadır..

o ikinci kez oylamaya kalkışan insan henüz zamazingo ile zabaskometre arasındaki ince çizginin işlevine vakıf olamadığından, "vurun abalıya" nidası eşliğinde ikinci kez kınanmalıdır hatta..

neyse efenim bir de bu entryleri editleyen zibidiler vardır.. entrylerine sponsor almış kimselerdir bunlar.. kendimden biliyorum.. apikoglu durum dedin mi durucan işte orada bir..

hayır hem lezzet, hem kalite.. efenime söyleyeyim rahmetli çetin alp'in dili olsa da söylese şimdi.. benim ifade yetim kıttır azcık.. yoksa apikoğlu dürüm dedin mi.. peehh..

yalan ey sözlükçüler.. dunun dikkat ceken entrylerini editleyen yazar sayısı 3'ü 5'i geçmez.. kendimden biliyorum, reklam almazlar mı entrylere? alırlar.. apikoğlu dürüm de apikoğlu dürüm diye başınızın etini yemezler mi? yerler.. oruç ağızla ağzınızdan akan salyalara vesile olmazlar mı? olurlar..

ipne bunlar.. söz fatma girik'te;
    -sen ne diyorsun söz fato'da?
    *tüüüü.. *
    #677171 (hidrojen, 29.09.2006 15:19)

© 2008 - uludağ sözlük

dunun dikkat ceken entrylerini editlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dunun dikkat ceken entrylerini editlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dunun dikkat ceken entrylerini editlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok guzel hareketler bunlar » ernesto che guevara » the gates of istanbul » celestial teapot » alternatif prezervatif reklam sloganlari » ece erken » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » thinking substance » renaudot odulu » yavuzhan » galatasaray formasi » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » genelkurmay baskanligi » salcali sogan kavurmasi » sozlukteyken cisin gelmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » kevin martin » kuzgun » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » calculus » dp perfumum » busbutun kapitalistlesen martilar » 300 » heroes » sozluk yazarlarindan aforizmalar » sekura » kucuk istanbul » sungur savran » leonce ile lena