dun gece yaptigim sey 

kapat
  1. bir sözlük cümlesi.
    bkz şeklinde verir; ya ayar ya geyiktir.*
    #585759 (sidikli, 28.08.2006 20:59)
  2. önceki geceye mana yüklemeye kasan mastürbatör bobin yakma yandaşı yazar serzenişi. debdebelidir genelde.
    #1390895 (hosaf, 09.03.2007 01:10)
  3. galiba olay amerikada bir aile yarışmasında geçmektedir.sunucu aile üyelerine ayrı ayrı sorular sormakta , eşlerin birbirlerini ne kadar tanıdıklarına göre puan verilmektedir. sunucu ile kadın, artık ingilizcede hangi sebeple birbirlerini anlamıyorlar bilemiyoruz ama ; sunucu , kadına eşiyle yapmayı en çok sevdiği şeyi ve en son ne zaman yaptıklarını soruyor, kadın kızarıyor , kikirdiyor eşine dönüp "söyleyeyim mi, ay söylemesem mi , john emin misin, aynı cevabı mı vereceğiz" diye uzun süre direndikten sonra yarışmayı kazanma heyecanıyla bağırıyor " anal seks, en son dün gece yaptığımız şey" john uzun süreli bir şoka giriyor.sunucu kendine geldikten sonra, üzgünüm diyor, doğru cevap birlikte spagetti yapmak olacaktı.
    #1390945 (kelebek etkisi, 09.03.2007 01:25)
  4. dün gece seni düşündüm durdum. hatıralarla avundum durdum. seni aradım hep seni andım ,sen benim için vazgeçilmessin...
    #1390957 (lombakmummy, 09.03.2007 01:27)

© 2008 - uludağ sözlük

dun gece yaptigim sey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dun gece yaptigim sey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dun gece yaptigim sey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metalcilerin mekkesi wacken » tanri ya isyan etmek » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » pur blanca » the kene » ucuncu dunya ulkeleri » milyoner dede » kuru fasulye » emegi gecen herkese tesekkurler » ekrem dumanli » coming back to life » yay burcu kadini » akabe » ros asana » insaat iscilerinin potansiyel sapik gorulmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the truman show » gheorghe hagi » poposuna t cetveli girmis endustri muhendisi » sevgilisinin yaninda aglayan erkek » kadinlari cekici yapan detaylar » daniel day lewis » yusuf simsek » oldu gozlerim doldu » surekli acikmak » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » tuna kiremitci band » pancarli borek » tikky mouse » cumhurbaskani » batmaya mahkum firma isimleri