dun gece oyle demiyordun ama 

kapat
  1. bir önceki gece hayvanlar gibi sevişen insanın ertesi gün herhangi bir konuda trip atması durumunda ona soylenen söz.
    #1057463 (sen bana bu diyemezsin, 26.12.2006 03:09 ~ 03:11)
  2. genelde maç yapan veletlerin tartışmalarında duyulan ve akabinde kavga çıkaran söz.

- goool!
    + ne alakası var lan taşın üstünden geçti!
    - hadi lan buz gibi gol!
    * evet gol bence de!
    + değil lan!
    - kendi adamın dedi, kendi adamın dedi!
    + s.ktir lan, gol değil s.kerim!
    - s.kermiş, ne s.kiyon lan tavuk mu?
    + dün gece öyle demiyordun ama!?

ve kavga!
    #1057475 (crying clown, 26.12.2006 03:15)
  3. (bkz: şeref bu gece çok iğrenç bir insandın)
    #1057486 (delismen, 26.12.2006 03:19)

© 2008 - uludağ sözlük

dun gece oyle demiyordun ama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dun gece oyle demiyordun ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dun gece oyle demiyordun ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezan remix » ali sami yen » putc » suryoyo tv » metallica konserinde kendini jiletleyen adam » dark shadows » hanefi avci » evrimciler vs yaradiliscilar » muratli » malone a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci